Indmeldelse i Øster Hornum Fitness
1. Dine oplysninger >> 2. Bekræftelse >> 3. Betaling >> 4. Kvittering

Du er nu ved at melde dig ind i Øster Hornum Fitness!

Hvis du allerede er, eller tidligere har været, medlem og ønsker at forny eller ændre dit medlemskab skal du gøre det på din medlemside - denne side er kun for nye medlemmer!

Du finder din medlemside >> her << og nederst under menu'en "Links"

Fornavn(e): *
Efternavn: *
Adresse *
Postnr.: *
By: *
E-mail: *
Telefon:
Fødselsdato: *
Køn: *
Fordi du skal være fyldt 15 år inden du kan indmeldes, og af hensyn til kommunes tilskudsregler, skal vi kende din fødselsdag så vi kan beregne din alder.
Vælg dit medlemskab:
12 md. medlemskab til 1.500,00 DKK
6 md. medlemskab til 850,00 DKK
3 md. medlemskab til 450,00 DKK
+ Indmeldelse: 50,00 DKK
+ Adgangsbrik: 50,00 DKK
Indtast evt. rabatkode her
Eller brug et gavekort
Indtast koden på dit gavekort herunder
Alle priser er DKK og er momsfrie.

Se Handelsbetingelser for dit køb her

Betaling med Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express eller via. din PayPal konto
Jeg accepterer Øster Hornum Fitness's medlemsbetingelser og regler for ophold i centeret. Jeg er også bekendt med, at jeg skal modtage instruktion, af en af centerets instruktører, inden jeg kan træne i centeret på egen hånd.
Betingelser og regler for ophold i centeret kan du finde her

Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger
Øster Hornum Fitness (herefter ØHF)
Nibevej 151, Øster Hornum
9530 Støvring
CVR: 35 14 87 60

Pris
Prisen for det medlemskab du har valgt på denne side her på nettet er angivet ud for det enkelte medlemskab. Når dit medlemskab er ved at udløbe skal du selv sørge for at forny det via. din medlemsside. Vi sender en e-mail om fornyelse til dig i god tid inden at dit medlemskab udløber.
Dit medlemskab er bindende i den periode du har købt det for og kan ikke fortrydes ud over fortrydelsesretten som beskrevet nedenfor.

Bestilling og levering
Du kan døgnet rundt bestille medlemskab til ØHF.
Når du har bestilt og betalt betragter vi dit medlemskabet som leveret. Du skal herefter aftale et møde med en af vores instruktører i centeret for at få din obligatoriske instruktionstime. Det er også ved instruktionstimen at du får udleveret din brik til adgangskontrolsystemet.
Du må ikke træne i centeret på egen hånd uden forudgående instruktionstime.

Fortrydelse
Hvis du tidligere har været medlem af ØHF, har fået instruktion og har haft adgang til centeret, løber din fortrydelsesret i 14 dage efter, at du har foretaget købet af dit nye medlemskab. Du skal så senest 14 dage efter, at dit køb er gået igennem meddele ØHF, at du ønsker at fortryde dit medlemskab.
Har du ikke været medlem før kan du fortryde købet, og dermed annullere dit medlemskab, i 14 dage efter, at du har modtaget din instruktion og fået udleveret din adgangsbrik. Du skal derefter, hurtigst muligt og inden 14 dage, returnere den købte adgangsbrik til en af centerets instruktører i centeret.
Det er omkostningsfrit for kunden at fortryde købet, såfremt fortrydelsen sker i henhold til ovenstående.

Ansvar
ØHF fraskriver sig ansvaret for fejl i forbindelse med oprettelse på nettet. Kontakt ØHF hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit medlemskab eller betaling.