Sponsor

Der er mulighed for at yde sponsorstøtte til Øster Hornum Fitness. Herved kan din virksomhed markere sig ved at være med til at støtte et tiltag i byen, som kan styrker det brede udbud af idræts- og fritidsaktiviteter, der findes i byen og opland. Samtidig derved være med til at styrke lokalsamfundet og de aktiviteter, som er med til fortsat at gøre Øster Hornum til et attraktivt sted at bo.

Vores fitnesscenter er med moderne maskiner af den kvalitet og i det antal, der skal til for, at der tilbydes et rigtigt godt træningstilbud. For os er det vigtigt, at lokalerne er lyse og indbydende indrettet, at der er god ventilation og med godt indeklima.
Samtidig finder vi det vigtigt i Øster Hornum Fitness, at vi i træningscenteret har uddannede instruktører, der kan instruere i brugen af maskinerne og lave en kvalificeret træningsvejledning til alle brugere uanset alder og træningsform. Således har vi hele tiden brug for økonomisk støtte både til udstyr og uddannelse af instruktører.

Det skal pointeres, at Øster Hornum Fitness er non-profit. Et eventuelt overskud skal bruges til dels at udvikle vores tilbud og aktiviteter i samarbejde med medlemmer og dels instruktører. Overskud herudover kan anvendes til sundheds- og fællesskabsfremmende aktiviteter i Øster Hornum.
 • Fitness Center Sponsorat

  Der er mulighed for generelt sponsorat til stedet – der opslås sponsortavle synligt i træningscenteret.
  Man kan vælge imellem to pakker; hhv. 2000 eller 5000 kr. pr. år.
 • Fitness Maskine Sponsorat

  Man kan vælge at give støtte til de enkelte maskiner, hvor sponsorer vil figurere synligt på eller lige ved maskinen.
 • Indoor-Cycling Sponsorat

  Udover at have et træningscenter med maskiner til styrke og cardiotræning, planlægger vi at har vi et rum med 10–15 cykler til Indoor-Cycling.
  Vi har uddannede instruktører hertil, således at der kan etableres holdtræning. Desuden vil der på sigt blive mulighed for at træne uden instruktør med instruktion fra skærm.
  Der er stor søgning til denne form for træning, både af kvinder og mænd, og i alle aldre.
  Derfor er det også muligt at blive sponsor af cykler og udstyr hertil.
  Der er en separat sponsortavle for sponsorer i dette rum.

Interesseret i at blive sponsor?

Så udfyld tilsagn om sponsorat ved at trykke på knappen herunder:

Du kan naturligvis altid kontakte vores sponsorudvalg direkte ved:

Birgitte Bak-Sørensen
E-mail: birgittelaege@gmail.com

Vi har lavet to sponsorpakker, hhv. "Indoor-Cycle" og "Fitness", til dem der ønsker at hjælpe os med et sponsorat.

Du kan finde mere information om pakkerne på vores sponside side og kan ellers give dit tilsagn herunder, ved at vælge en af følgende mulighederne:

Indoor-Cycle Pakke
Fitness Center Pakke

Har du brug for andre muligheder, eller syntes du ikke at pakkerne passer til dit firma, så kontakt os endelig på info@ohfitness.dk. Vi finder naturligvis også af en måde hvor du kan være tilfreds med dit sponsorat.

Sponsoraftale
Aftale om Indoor-Cycle sponsorat

Aftalen indeholder:
- Skilt med navn og logo på sponsortavle i spinninglokalet.
- Link med navn og logo på vores hjemmeside; www.ohfitness.dk.
- Aftalen er gældende i 5 år.

Pris kr. 10.000,00 som øremærkes til en Indoor-Cycle.

Sponsoroplysninger:

*
*
*
*
*
*
Ja, jeg giver hermed mit tilsagn om ovenstående sponsorat til Øster Hornum Fitness og forventer snarest at blive kontaktet af sponsorudvalget!